TOMANE: ISEĆI ĆU I TAJ OLIMPIJAKOS!

Autor:

Sport

09.12.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukovnici ili pokojnici, jedna od te dve sudbine čeka fudbalere Crvene zvezde u sredu uveče protiv Olimpijakosa (21.00, RTS 1, Arena sport 1) u poslednjem kolu B grupe Lige šampiona. Nakon atinske večeri prvak Srbije će ili zadržati treće mesto u grupi i plasirati se u nokaut fazu Lige Evrope ili završiti kontinentalnu jesen sa pet poraza i gorkim ukusom u ustima.

RepublikaFoto: Starsport
Tomane - strelac jedan od najlepših pogodaka ove sezone

PRSA U PRSA

Da će se Beograđani u prestonici Grčke hrabro isprsiti crveno-beloj braći, obećava Antonio Manuel Fernandes Tomane (27), koji je spektakularnim golom makazicama u superligaškoj pobedi protiv Spartaka od 3:1 najavio da će biti i te kako ozbiljan adut Vladana Milojevića i za dva dana.

- Utakmica protiv Olimpijakosa je za nas najvažnija u sezoni. Moramo biti maksimalno koncentrisani jer nas pobeda ili remi vode ka evropskom proleću. Očekujem drugačiji meč nego u Beogradu. Imali smo uspone i padove od tada, ali spremno dočekujemo duel u sredu i verujem da ćemo obradovati "Delije". Ako mi trener Milojević pruži šansu, učiniću sve da matiram Žozea Saa, zašto da ne opet nekim makazicama - pun samopouzdanja je Zvezdin Portugalac.

GOLČINA ZA ŠPICE

O golčini iz 51. minuta subotnjeg meča 20. kola Superlige sa subotičkim "golubovima", kada je na pas kapitena Marka Marina uhvatio makazice ili, kako Britanci kažu, bicikl-šut i pocepao mrežu Miše Dubljanića, Tomane kaže da mu je jedan od najdražih u karijeri.

- Gol je zaista fenomenalan i jedan od najlepših koje sam dosad dao i zahvaljujem se Marinu za odličnu asistenciju. Nije mi prvi put da postignem gol na ovaj način. Probao sam i u prvom poluvremenu da uhvatim makazice, međutim, lopta je bila malo visoka - zaključio je bivši golgeter Tondele, koji je ove sezone postigao četiri gola za 1.057 minuta u igri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading