Suma najavljuje bolje dane: Mi smo tim, iako...

Autor:

Sport

08.12.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je da je današnja pobeda nad Radom veoma važna, posebno zbog poraza u prošlom kolu

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

- Mislim da navijači Partizana bez obzira na povremene padove treba da budu zadovoljnim našim celokupnim napretkom koji je zaista otišao na više od 80 odsto od samog starta. Pridružiće nam se i Lazar Marković, Bibras Natho će proći pripreme i mi ćemo biti pravi. Ovaj tim je kolektiv bez obzira na to što svako od nas želi da pokaže i individualni kvalitet- rekao je Suma posle utakmice sa Radom.

Partizan je pobedio Rad na Banjici u Super ligi rezultatom 2:1, a Suma je postigao odlučujući gol.

- Važna pobeda za nas, posebno posle prošlonedeljnog kola kada smo posle vodjstva od 2:0 potpuno prosuli bodove. Svi dajemo maksikum, ali kako se približava kraj sezone kod svih nas je proradio i umor. Ipak, ova ekipa se mnogo podigla od kada je došao Savo Milošević i u svakom trenutku smo svesni naše odgovornosti- rekao je Suma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading