Rajkovićev Rems srušio Sent Etjen, Srbin nastavlja sa sjajnim partijama!

Autor:

Sport

08.12.2019

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Rajković ove sezone pruža jako dobre partije na golu Remsa. Ovog puta nije uspeo da ostavi mrežu netaknutom, primio je gol u 59. minutu, ali je imao neke dobre intervencije u pobedi svog tima od 3:1.

Predrag Rajković

Rems je odigrao odličan meč, pretio je konstantno i na kraju postigao tri komada protiv opasnog Etjena. Prvi je bio delo Udana u 11. minutu, Hamuma je izjednačio u 59, a onda su Dia u 67. i Dumbija u 92. postavili konačan rezultat.

Imao je Etjen neke dobre napade, ali je Rajković dobro odreagovao u tim situacijama.

Rijad Budebuz je ostao nemarkiran na ivici šesnaesterca posle centaršuta na startu meča, pucao je u tom 21. minutu pored desne stative. Imao je Rajković sreće u toj situaciji. Malo kasnije je Rajković bio u prvom planu. Frank Onorat je primio loptu psole slobodnjaka i s poludistance ispalio projektil po sredini gola, ali mu je Rajković odbranio šut.

Slično je bilo i uz 61. minutu kada je lagano odbranio Rajković pokušaj Etjena. Mahdi Kamara se izborio za prostor i šutirao, ali nisko po sredini gola, pravo u ruke srpskog golmana.

Onorat je imao još pokušaja, kao kada je centrirao u završnici meča, ali je Rajković izašao s gola i pokupio loptu. Posle toga je Musa Dumbija samo postavio konačan rezultat. 

Da je Rajković uspeo da odbrani šut Hamume u 59. minutu bila bi i odlična, ali najvažnije je za njega da je Rems stigao do tri boda. Sada Rems drži osmu poziciju sa 24 osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading