Šou Srbina u Italiji: Maestralni Đuričić nedovoljan za pobedu protiv Kaljarija, Milenković i Vlahović pali u Torinu!

Autor:

Sport

08.12.2019

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sasuolo nije uspeo da trijumfuje na domaćem terenu protiv Kaljarija i pored vođstva od 2:0, na kraju je bilo 2:2 u okviru 15. kola Serije A, ali u centru pažnje našao se jedan Srbin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đuričić briljirao u remiju sa Kaljarijem

Prvo poluvreme u Ređo Emiliji proteklo je u znaku srpskog internacionalca Filipa Đuričića.

Reprezentativac "orlova" prvo je nakon sjajnog trka asistirao Domeniku Berardiju, da bi u 36. minutu akciju po desnoj strani krunisao golom.

Zaostatak Sarda smanjio je Žoao Pedro u 51. minutu, a Sasuolo je ponovo mogao do prednosti od dva gola da Berardi nije pogodio prečku sa penala u 66. minutu. Kazna je stigla u 90. minutu kada je Danijele Ragacu spasio Kaljari poraza na Mapei stadionu.

Torino je na domaćem terenu savladao Fiorentinu rezultatom 2:1. "Bikovi" su poveli u 22. minutu preko Simonea Zaze, da bi u 72. Kristijan Ansaldi osigurao trijumf svoje ekipe. Utešni pogodak "ljubičastih" delo je Martina Kaseresa u prvom minutu nadoknade vremena.

U gostujućoj ekipi su se od prvog minuta našli Nikola Milenković i Dušan Vlahović koji je zaradio žuti karton.

Breša je u gostima savladala SPAL minimalnim rezultatom, a čovek odluke bio je Mario Baloteli u 54. minutu igre. Domaćin je mogao da stigne do boda, ali je Petanja promašio penal.

U pretposlednjem nedeljnom duelu 15. kola Serije A Parma je slavila na gostovanju Sampdoriji minimalnim rezultatom 1:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading