(VIDEO) Sadik i Suma izvukli Partizanu pobedu na Banjici

Autor:

Sport

08.12.2019

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Rad na gostovanju 2:1 i tako su se popeli na treće mesto na tabeli Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Suma je bio najbolji u svom timu

Partizan je bio bolji rival na ovom meču, ali ih je nesigurna odbrana mogla koštati sva tri boda. Crno-belima je dugo trebalo da zaprete, pa je tako tek u 25. minutu Sejduba Suma došao do prve ozbiljne šanse, ali je nije iskoristio.

Već u 33. minutu je bilo 1:0. Aleksandar Lutovac koji je na ovom meču menjao Nemanju Miletića na mestu desnog beka je centrairao, a Umar Sadik je sproveo loptu u mrežu.

No samo dva minuta kasnije Rad je izjednačio. Posle kornera Bogdan Riznić je bio najviši u skoku i smestio je loptu iza leđa Stojkovića, koji je ovde mogao bolje da interveniše.

U finišu prvog poluvremena Asano je zakasnio da završi jednu akciju, a već na startu drugog poluvremena Partizan je opet poveo. Sejduba Suma je iskoristio asistenciju Slobodana Uroševića i dao je drugi gol za svoj tim.

U 77. minutu Rad je propustio šansu za izjednačenje, a pet minuta kasnije Partizan je mogao do još jednog gola. Ipak Sadik je šutirao pored gola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading