Zato je poseban: Murinjo naciljao prvo pojačanje u Juventusu!

Autor:

Sport

08.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merih Demiral bori se s minutažom ove sezone, neuspevajući dovoljno da impresionira Maurisija Sarija i da zasluži mesto u startnoj postavi Juventusa. Može li Žoze Murinjo učiniti naizgled nemoguć posao i dovesti pojačanje iz Juventusa u Totenhem?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativac Turske Merih Demiral

Turski štoper se povezuje sa odlaskom iz "stare dame", možda već i u januaru. Osim Milana i Arsenala, "pevci" su takođe pokazali interesovanje za Demirala, prenosi "San".

Upravo bi 21-godišnji Turčin u januaru mogao biti prvo pojačanje Žozea Murinja u Totenhemu, koji je poslednjih dana pokrenuo pregovore s igračevim agentom.

Murinjo je u potrazi za pojačanjem u poslednjoj liniji jer su Jan Vertongen i Tobi Aldervireld pred istekom ugovora, a ujedno su i zagazili u završno poglavlje svojih igračkih karijera.

Stoga, Spursi očajnički trebaju mladog, talentovanog štopera, koji će voditi Murinjovu novu ekipu u sezone koje dolaze.

Demiral, agresivan i svestran defenzivac s popriličnom brzinom i sjajnim skokom, mogao bi biti pravo pojačanje za Murinja i njegov Totenhem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading