Sjajne vesti iz Italije: Mihajlović na klupi protiv bivšeg kluba!

Autor:

Sport

07.12.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bolonje ugostiće Milan u 15. kolu Serije A, a Siniša Mihajlović biće na klupi ekipe koja je u prošlom kolu ostvarila podvig pobedom u Napulju (2:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

U međuvremenu, stigao je i težak Kup poraz od Udinezea (4:0), pa se očekuje reakcija Mihinih igrača u meču koji će biti poseban za njega, jer će na megdan bivšem klubu.

Mihalović nakon transplantacije koštane srži radi sa ekipom, nije putovao u Napolj, a iz tabora Bolonje najavljuju da se očekuje na klupi protiv Milana.

- Ako ne bude nekih problema u poslednjem trenutku, Mihajlović će biti na klupi - rekao je Tanjga u obraćanju medijima dan pred utakmicu.

Predstojeći duel od izuzetnog je značaja za oba tima, pošto Milan ima bod više, ali se ne može pohvaliti izdanjima ove sezone, što je šansa za Bolonju.

- O kvalitetu Milana ne treba trošiti reči, iako su su imali sreće da pobede Parmu nedavno. Naše samopouzdanje je poraslo zbog pobede nad Napolijem i verujem da će igrači izaći na teren sa velikim entuzijazmom i rešenošću da naprave dobru stvar. Ne možemo da kažemo da Milan nije nepobediv za Bolonju, tako da mislim da ovo možemo da dobijemo. Očekujem otvorenu utakmicu - poručio je Tanjga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading