(VIDEO) Otišao je majstor: David Vilja dao gol na poslednjem meču u karijeri!

Autor:

Sport

07.12.2019

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visel Kobe je postao klub u kome legende završavaju karijeru. Tako je posle Andresa Inijesteu ovom klubu svoju poslednju utakmicu odigrao i David Vilja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraj blistave karijere

Sjajni španski napadač je u poslednjem kolu japanskog prvenstva protiv poslednjeplasirane Jubilo Ivate odigrao poslednje minute u karijeri.

Njegov tim je pobedio 4:1, a on je postigao gol u iz penala u 75. minutu. Igrač utakmice bio je Lukas Podolski koji je na ovom meču postigao het-trik, a za goste je gol dao Adailton.

U Japanu je titulu osvojila Jokohama, ispali su Jubilo Ivata i Jamaga, a u baraž ide Šonan. Vilja je u poslednjoj sezoni sa 13 golova bio peti strelac prvenstva.

Ovaj sjajni Španac karijeru je počeo u Sportingu iz Hihona, potom je igrao za Saragosu i Valensiju, da bi prešao u Barselonu gde je rešao najveće uspehe.

Nakon toga prelazi u Atletiko Madrid, a karijeru završava šetnjom oko sveta. Igrao je za Njujork Siti, Melburn Siti i na kraju Visel Kobe.

Za Španiju je na 96 utakmica dao 59 golova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading