"Lisice" pronašle "novog Kantea"?

Autor:

Sport

06.12.2019

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose španski mediji, Lester bi mogao da pokvari planove Sevilji. Naime, Andalužani su zainteresovani za vezistu Bresta Ibrahima Dijaloa, ali je 20-godišnji fudbaler na listi želja i kluba sa "King Pauera".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibrahim Dijalo u dresu reprezentacije Francuske

Dijalo je ponikao u Monaku, ove sezone se afirmisao u dresu Bresta u Ligi 1, upisao je 14 od mogućih 16 nastupa i pokazao ozbiljan potencijal.

Stilom podseća dosta na Ngoloa Kantea, kojeg je Lester svojevremeno doveo iz Kaena, da bi se Francuz u dresu "Lisica" pokazao kao jedan od najboljih vezista u Evropi, te je bio i ključ uspeha u sezoni 2015/16, kada je osvojena titula.

Brest ipak ne želi da ga pusti ove zime, navodno ni sam fudbaler ne želi da ide, videćemo da li Sevilja i Lester mogu da ga ubede da promeni mišljenje.

Lester je tokom dana produžio i ugovor sa trenerom Brendanom Rodžersom, "Lisice" su druge na tabeli Premijer lige nakon 15 kola i žele da se pojačaju u januaru kako bi povećali svoje šanse u borbi za mesta koja vode u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading