Sergej otvoreno o Juventusu!

Autor:

Sport

06.12.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinković Savić govorio je u mikrofon internet servisa DANZ povodom sutrašnjeg derbija sa Juventusom na Olimpiku koji počinje u 20.45.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Za sada ostaje u Rimu....

Naravno, pred zimski prelazni rok ponovo je aktuelna priča oko njegovog eventualnog odlaska u neki drugi klub, a Stara dama ga prati od ranije.

- Možemo da napravimo dobar rezultat, pokušaćemo da pobedimo, ali bolje da o tome ne pričamo. Nisu u pozitivnom trenutku, što je dobra stvar na nas. Utakmica protiv Juventusa se uvek priprema drugačije od ostalih, jer imaju najbolje igrače i uvek jure najviše ciljeve - poručuje Sergej.

Da li ćeš obući crno-beli dres?

- Dobro pitanje, sada sam ovde i razmišljam o Laciju, nikad se ne zna. Cilj nam je da stignemo tamo gde želimo, da budemo među četiri najbolja tima - istakao je stameni vezista.

Prvo mesto?

- Ne, previše je - iskren je Milinković Savić.

Ove sezone Sergej je zaigrao u drugačijoj ulozi kod Simonea Inzagija.

- Sada igram više defanzivno, promenio sam mentalitet, sada mečeve gledam na drugačiji način nego ranije - rekao je reprezentativac Srbije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

O sjajnoj saradnji sa fenomenalnim Luisom Albertom.

- Važno je da svako daje sve od sebe. Dobro se razumemo, oboje volimo da igramo fudbal - poručio je Sergej Milinković Savić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading