Pala odluka: Evo da li Milojević ostaje u Zvezdi!

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

06.12.2019

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ostaće na toj funkciji i nakon zime, iako se prethodnih nedelja spekulisalo da bi mogao da napusti redove šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Kako piše "Žurnal" u današnjem izdanju piše da je rukovodstvo kluba u razgovoru sa Milojevićem došlo do jasnih saznanja da će sa starim trenerom krenuti u novo poglavlje i juriš na oba domaća trofeja.

- Nisu vođeni klasični pregovori između uprave i trenera, jer Milojević nijednog trenutka nije ni iznosio jasan stav da želi da napusti Crvenu zvezdu. Takmičarska dinamika, prožeta fizičkim i psihološkim naporima, logično je donosila preispitivanje odluka. Ali ni sada, ni ranije, najuspešniji stručnjak u periodu posle raspada SFRJ nije ispred rukovodstva izlazio sa stavom da je rešen da završi misiju - piše "Sportski Žurnal".

Milojević ima ugovor sa Crvenom zvezdom do narednog leta. Očekuje se da se u junu vode pregovori oko nastavka saradnje. U maju 2018. godine Milojević je produžio saradnju sa matičnim klubom na još dve godine, i to je, ispostavilo se, bio odličan potez. Ostankom na Marakani Vladan Milojević ima priliku da postane drugi trener u Zvezdinoj istoriji sa tri vezane titule. To je jedino pošlo za rukom Miljanu Miljaniću.

Takođe, Milojević će imati šansu da konačno objedini domaće trofeje i duplom krunom pečatira sjajan period, u kojem je stigao do proleća u Evrope i dve Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading