Materaci "udario" Ibru tamo gde ga najviše boli!

Autor:

Sport

06.12.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Marko Materaci je na svoj način odgovorio Zlatanu Ibrahimoviću.

RepublikaFoto: Promo foto
Marko Materaci i Dejan Stanković

Podsetimo, nekadašnji švedski reprezentativac je govorio o sukobu sa prgavim Italijanom i svojoj osveti zbog udarca koji je pretrpeo u duelu sa njim davne 2006. godine.

Ibrahimović je izjavio da je čekao četiri godine kako bi vratio Materaciju i "poslao ga u bolnicu".

Materaci se posle te Ibrahimovićeve izjave oglasio na Instagramu, objavivši fotografiju nastalu nakon Interovog osvajanja Lige šampiona.

"Dođoh, videh, pobedih... Bez obzira na sve, hvala ti Zlatane, nikada ne bismo uspeli bez tebe", napisao je Materaci.

Godinu dana pre momenta za istoriju ekipe koju je tada trenirao Žoze Murinjo Ibrahimović je napustio Inter i prešao u Barselonu i u karijeri nema osvojenu titulu u Ligi šampiona.

Materaci se posle te Ibrahimovićeve izjave oglasio na Instagramu, objavivši fotografiju nastalu nakon Interovog osvajanja Lige šampiona. "Dođoh, videh, pobedih... Bez obzira na sve, hvala ti Zlatane, nikada ne bismo uspeli bez tebe", napisao je Materaci. Godinu dana pre momenta za istoriju ekipe koju je tada trenirao Žoze Murinjo Ibrahimović je napustio Inter i prešao u Barselonu i u karijeri nema osvojenu titulu u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading