Lampard dogovora Zahu za leto!

Autor:

Sport

05.12.2019

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesovanje je postojalo, sada je obnovljeno. Kako piše Independent, Čelsi je već kontaktirao predstavnike Vilfreda Zahe i razgovarao, pregovarao, o transferu koji bi eventualno mogao da se dogodi na leto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Menja klub, ali ne i grad!

Independent javlja da je Federiko Pastorelo, inače menadžer i Romelua Lukakua, već razgovarao sa direktorkom Čelsija Marinom Gravnoskajom oko detalja u vezi sa ovim zanimljivim transferom na horizontu.

Čelsi se dugo interesuje za ovog 27-godišnjaka koji je ugovorom vezan za Kristal Palas do 2023. godine. On je bio želja Plavaca kada su se ipak odlučili da veliki novac potroše na dovođenje Kristijana Pulišića.

Zaha je napustio prethodnu menadžersku agenciju koja ga je zastupala zato što mu je propao transfer u Arsenal tokom leta.

Palas je bio tvrd u pregovorima i vlasnici kluba su odbili da prodaju Zahu iako je Arsenal nudio izdašnu sumu za moguć dogovor.

Tobdžije su tada umesto Zahe doveli Nikolu Pepea iz Lila za 72.000.000 funti, dok je i Everton dobio negativan odgovor kada je pitao za ovog fudbalera.

Roj Hodžson je nedavno govorio o statusu Zahe i potvrdio da je klub odbio ponudu tokom leta za njega, kao i da igrač treba da gleda na to kroz prizmu činjenice da je dugoročno vezan za klub ugovorom.

Čelsi je očigledno na dobrom putu da obezbedi potpis Zahe na leto kada će moći da dovodi igrače, iako se Plavci nadaju da bi mogli i na zimu da dovode pojačanja ako im se uvaži žalba.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading