Ibra o sukobu sa Materacijem: Četiri godine sam čekao osvetu, a onda me je Deki Stanković pitao....

Autor:

Sport

05.12.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović je govorio o svom dugogodišnjem sukobu sa Markom Materacijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

On se podsetio detalja iz vremena kada je nastupao za Juventus.

- Igrali smo protiv Intera. Materaci je uleteo u mene kao ubica i povredio me. On je bio čvrst fudbaler, to je u redu, ali postoje dva načina da se bude čvrst. Čak je i Paolo Maldini bio čvrst, ali sa drugačijim ciljem - naveo je Ibrahimović.

Šveđanin je istakao da je morao da ode sa terena da bi mu bila ukazana pomoć.

- Trener Fabio Kapelo je rekao da će me zameniti. Rekao sam da hoću da se vratim. Želeo sam osvetu. Ako mi neko uradi nešto tako, ja to ne zaboravljam. Posle dva minuta sam osetio veliku bol, morao sam da izađem - rekao je Ibrahimović.

Po povratku u Italiju, odnosno po dolasku u Milan, bilo je vreme za novi susret sa Materacijem, sa kojim je prethodno bio saigrač upravo u Interu.

- Svi su bili protiv mene, ali to me motiviše. Ipak, ako izgubite kontrolu, neće biti dobro. Dobio sam penal... Ko me je oborio? Materaci. U drugom poluvremenu je opet krenuo na mene i ja sam ga udario potezom iz tekvondoa. Poslao sam ga u bolnicu. Dejan Stanković me je pitao zašto sam to uradio. Rekao sam mu da sam čekao taj momenat četiri godine. Zato - istakao je Ibrahimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading