Murinjo poražen na povratku u Mančester, Tami se vratio jači, Vardi teroriše

Autor:

Sport

04.12.2019

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda savadali su Totenhem na svom terenu 2:1 i tako naneli poraz Žozeu Murinju u njegovom povratku na „Old Traford“.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dva gola Rašforda za pobedu

Na samom startu meča Junajted je poveo golom Rašforda, ali je Dele Ali izjednačio u 39. minutu. Domaćin je bio mnogo bolji tim na startu meča, a Totenhem je zuaigrao dosta bolje pred kraj prvog dela igre.

Kada se očekivalo da Totenhem prelomi meč na startu drugog dela igre sviran je penal za Mančester junajted i domaćin je golom Rašforda sa bele tačke došao do tri boda.

Džejmi Vardi je doneo još jedan trijumf Lesteru, pošto je postigao gol iz penala u meču sa Votfordom u 55. minutu. Opet je Lester i sada došao do gola u poslednjim momentima, pa je tako u 96. minutu za 2:0 gol dao Džejms Medison!

Čelsi je dobio Aston Vilu na svom terenu, a junak pobede je povratnik u tim Tami Abraham. Sjajni napadač je postigao prvi gol i asistirao Mejsonu Mauntu za drugi. Trezege je bio strelac utešnog gola za Aston Vilu.

Vrlo laganu pobedu su izvojevili fudbaleri Vulverhemptona protiv Vest Hema, Bilo je 2:0, a golove su postigli Dendonker i Kutrone.

U vrlo bitnom duelu za borbu za opstanak Sautempton je dobio Norič 2:1. Poveli su „sveci“ golovima Ingsa i Bertrana u prvom poluvremenu, a Norič je uspeo samo da smanji poraz golom Temu Pukija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading