Monako i Ren slavili u gostima, Sent Etjen ubedljiv na domaćem terenu, Ristićeva asistencija u remiju Monpeljea!

Autor:

Sport

04.12.2019

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom srede odigrane su još četiri utakmice šesnaestog kola francuske Lige 1. Videli smo dve pobede gostiju, jedan trijumf domaćina i jedan remi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Monaka

U Dižonu je domaćin poveo već u drugom minutu, autogol je postigao Sambia. Ipak, samo desetak minuta kasnije, Monpelje stiže do izjednačenja, strelac je bio Mole.

Gosti u 29.minutu dolaze do preokreta, strelac je Savanije posle udarca sa dvadesetak metara, a asistent je bio bivši vezista Zvezde, Mihailo Ristić.

Ipak, domaćin je stigao do boda u 72. minutu preko Mavididija.

Jedinu pobedu domaćina videli smo kada je Sent Etjen ubedljivo na domaćem terenu savladao Nicu sa 4:1, a već posle prvih četrdeset i pet minuta bilo je 3:1.

Ekipa Kloda Puela povela je u 11. minutu preko Buange, koji je bio precizan sa bele tačke. Samo četiri minuta kasnije, Kasper Dolberg je poravnao rezultat.

A, onda u finišu prvog poluvremena za samo dva minuta domaćin stiže do dva gola prednosti, najpre je u 38. minutu pogodio Hamuma, da bi potom u 40. strelac bio Fofana.

Sa 3:1 se otišlo na odmor, a pobedu domaćina overio je Buanga, drugim golom na utakmici u 58. minutu.

Fudbaleri Monaka su poveli već u petom minutu, precizan sa kreča bio je Ben Jeder. Ipak, u finišu prvog dela igre penal za domaćina, koji u gol pretvara bivši napadač Arsenala, Jaja Sanogo.

Pobedu "kneževima" doneo je Želson Martins koji je mrežu Tuluza zatresao u 84. minutu.

Drugu pobedu gostiju videli smo u susretu Meca i Rena. Gosti su došli do jedinog gola na utakmici u 39. minutu preko Une.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading