Samo daj još para: PREDSEDNIK JUVENTUSA SUSPENDOVAN ZBOG TAPKANJA ULAZNICA!

Sport

25.09.2017

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Juventusa Andrea Anjeli suspendovan je od strane Fudbalskog saveza Italije na godinu dana zbog neovlašćenog preprodavanja ulaznica za utakmice "bjanko-nera".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anjeli zarađivao dodatne pare na navijačima

Para nikada dosta, a čini se da prvi čovek italijanskog giganta Andrea Anjeli zaista postupa u životu prema ovoj devizi.

Anjeli, čija porodica decenijama stoji na čelu italijanskog proizvođača automobila "Fijat", ali i na važnim pozicijama unutar kluba, je na sve svoje basnoslovne prihode rešio da "uštine" još koji evro, i to na račun najvernijih navijača Juvea.

On je preprodavao ulaznice navijačkoj grupi "Ultra", koja važi za jednu od najbrojnijih, ali i najvernijih na tribinama Juventusovog stadiona.

Fudbalski savez kaznio je Anjelija jednogodišnjom suspenzijom, a FK Juventusom novčanom globom od čak 300.000 evra. Zatraženo je i da italijanski šampion igra nekoliko utakmica pred praznim tribinama, ali ta odluka nije prihvaćena.

Anjeli od nedavno obavlja i funkciju predsednika Evropske asocijacije klubova (ECA).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading