Pižonova emotivna poruka navijačima i poziv na stadion: Ko ne voli Zvezdu kad gubi, taj nije zvezdaš!

Autor:

Sport

03.12.2019

18:31 >> 18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni sa boljim sećanjem pamte još nemoć protiv Sasuola. Pa onda plasman u Ligu Evrope u debitantskoj sezoni Vladana Milojevića. Zatim i dve Lige šampiona. Ali ovdašnja fudbalska publika brzo se razmazi, pa ono što je ne tako davno izgledalo nezamislivo sada se podrazumeva, dok o domaćem prvenstvu retki i razmišljaju.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Vladimir Petrović Pižon

I baš zato legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon poziva navijače da ne dozvole sami sebi da se uljuljkaju u uspesima, već da pomognu klubu da nastavi sa oporavkom. Na jedini mogući način: svojim prisustvom na tribinama.

-Vidite sada kako samo jedan izgubljen meč promeni ljude - počeo je Pižon misleći na nedavnih 0:6 protiv Bajerna u Beogradu.

Onda je prešao na poentu.

- Uvek smo govorili da hoćemo da imamo pun stadion. Da imamo pun stadion imali bismo i više para i bollje igrače. A sad... Zvezdu ko ne voli kad gubi on i nije zvezdaš - istakao je legenda crveno-belih.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Odavno nismo videli pun stadion Rajko Mitić

I malo podsećanje.

- Pre tri godine smo bili u minusu od 50.000.000 evra i želeli smo samo da vratimo dugove. A mi smo bili u vrhu Evrope, dve sezone uzastopce igrali Ligu šampiona. Pa to je fenomenalno - pokušao je Pižon da ubedi navijače da masovnije podrže ekipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading