(FOTO) Šokantna ispovest reprezentativca Brazilca: Potpisao sam ugovor, a dva naoružana Srbina su bila iznad mene!

Autor:

Sport

03.12.2019

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Brazila Ilan Arauho je u razgovoru za L’Ekip otkrio šokantne detalje svog prelaska u francuski Ažaksio.

RepublikaFoto: wikimedia.org
Šokantna ispovest Brazilca

On je posle uspešne karijere u domovini igrao za brojne francuske klubove poput Sošoa i Sent Etjena, a posle epizoda u Vest Hemu i Internacionalu odigrao je jednu sezonu u Ažaksiou.

- Nakon kratkih angažmana u Vest Hemu i Internacionalu, u leto 2011. došao sam u Ažaksio na dogovoreni potpis ugovora. Ali nedelju dana se ništa nije događalo, da bi onda konačno po mene došao predsednik kluba Alan Orsoni – ispričao je Ilan L’Ekipu.

U francuskom fudbalu je uvek bilo vlasnika klubova koji su povezani sa kriminalom, a detalji koje je Ilan otkrio o svom potpisivanju ugovora za Ažaksio šokirali su javnost.

A u priči se pojavljuju i dva Srbina!

- Pokupio me je u blindiranom BMW-u. Iako je plan bio da odemo na ručak u tom primorskom gradu, primetio sam da se penjemo u korzikanske planine. Kada sam pitao predsednika zašto je promenio plan, objasnio mi je da je za njega previše opasno da ruča u Ažaksiou. Tako smo došli do neke zabiti. Tamo sam ušao u sobu bez prozora, gde sam potpisao ugovor dok su iznad mene stajala dva naoružana Srbina –rekao je Brazilac.

On je tokom 2003. godine odigrao tri meča za nacionalni tim Brazila, a u karijeri je nastupao na poziciji napadača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading