Milošević obradovao "Grobare" - Afrički tandem i naredne sezone udarne igle Partizana!

Autor:

Sport

03.12.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana, Savo Milošević potvrdio je dobre vesti za crno-bele i rekao da Sejduba Suma i Umar Sadik ostaju u Humskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Crno-beli su ove sezone jedna od najatraktivnijih napadačkih ekipa u ligi, malo sreće ih je delilo i od nokaut faze Lige Evrope. Sadiku se često spočitava to što promašuje zicere, ali i ulazi u šanse zbog čega su ljudi iz kluba odlučili da pozajmljenog igrača Rome već sada zadrže.

- Sadik ostaje u Partizanu i od juna i Suma ostaje u Partizanu i do juna i od juna - rekao je Milošević na konferenciji za medije pred meč sa Napretkom.

Strateg crno-belih je objasnio i zbog čega matični klub Umara Sadika nema mnogo opcija na raspolaganju ukoliko Partizan bude želeo da zadrži napadača. Precizirao je i šta se dešava sa Gvinejcem.

- Što se tiče Sadika apsolutno nema potrebe da se bilo šta radi. U našim rukama je opcija za tri godine posle juna i mi ćemo tu opciju iskoristiti, tako da ne zavisi od Rome nego od nas. A što se tiče Sume, razgovarao sam jednom i sa njim i sa ljudima iz kluba, složili smo se oko svega i apsolutno će narednih dana i direktor i predsednik razgovarati sa Sumom. Što se njega tiče, on je lično rekao da nema ništa protiv toga da ostane i mislim da neće biti problema oko novog ugovora - objasnio je trener Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Partizanove udarne igle

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading