Kraj za srpske trenere u Egiptu: Posle Ješića, velikan Afrike otpustio Miću Sredojevića!

Autor:

Sport

03.12.2019

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva otkaza za srpske trenere u Egiptu u jednom danu. Nakon što je Ismaili prekinuo saradnju sa Miodragom Ješićem, stigla je i vest iz glavnog grada Kaira da je otkaz dobio i Milutin Sredojević u velikom Zamaleku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milutin Sredojević

Sredojević je došao u Zamalek maltene kao zvezda posle niza uspeha sa reprezentacijama i klubovima na afričkom kontinentu, ali je potrajao samo 12 utakmica i 137 dana.

O njegovoj smeni se pričalo u Kairu nakon poraza u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona, ali je gazda kluba Mortada Mansur to demantovao.

Međutim, kako to obično biva, radilo se samo o kupovini vremena dok je nije dogovoren dolazak Patrisa Karterona, takođe veoma uspešnog trenera u Africi, a koji je od januara vodio Radža Kazablanku.

U tih 12 utakmica koliko je Mićo Sredojević vodio Zamalek, ostvario je učinak od sedam pobeda, četiri poraza i jednog remija, a “stigao” je da osvoji Superkup Afrike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading