Tijago Silva želi da ostane, ali još uvek nema novog ugovora za kapitena!

Autor:

Sport

03.12.2019

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neizvesnost oko ostanka Tijaga Silve u Parizu još uvek traje, pošto direktor Leonardo i gazda Naser Al Kelaifi još uvek nisu kontaktirali svog kapitena oko produžetka saradnje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijago Silva i Kilijan Mbape

Ugledni Lekip piše da se radi "o igri vatrom", jer je Leonardo navodno odlučio da nikakvih razgovora o produžetku ugovora neće početi pre januara, a čak se pominju i februar i mart kao period u kojem će biti doneta konačna odluka u ovom slučaju. 

Tijago Silva je uvek otvoreno govorio o tome kako želi da završi karijeru u Gradu svetlosti, pa se stoga direktoru Parižana verovatno i ne žuri.

Ipak, iskusnom 35-godišnjem defanzivcu ugovor ističe narednog leta, pa će već krajem decembra drugi klubovi biti u prilici da ga kontaktiraju. 

 

Tijago Silva je u Pariz stigao na leto 2012. godine iz Milana za obeštećenje od 42.000.000 evra. Do sada je zabeležio 284 nastupa za Svece i postigao 16 golova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading