Trenera Voždovca svi traže: ARAPI I AMERIKANCI ZOVU ILIJU STOLICU!

Sport

25.09.2017

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke Voždovca Ilija Stolica mogao bi uskoro da stadion na Tržnom centru "Krov" zameni nekim terenom u SAD, ili na Bliskom istoku, odakle su mu stigle ponude za preuzimanje tamošnjih klubova.

RepublikaFoto: Starsport
Za Stolicu se pročulo i "preko bare"

Pobeda Voždovca nad Crvenom zvezdom u prošloj superligaškoj kampanji, zatim i nad Partizanom na startu ove aktuelne očigledno su daleko odjeknule i izbacile Iliju Stolicu u orbitu interesovanja brojnih klubova.

Talentovani trener se ovog leta dovodio i u vezu sa preuzimanjem Partizana, kluba za koji je nastupao tokom igračke karijere, ali se uprava crno-belih odlučila da angažuje Miroslava Đukića, koji ih je već trenirao pre 10 godina.

Ipak, Stolica možda neće morati da žali zbog nerealizovanja odlaska u Partizan, jer će uskoro moći da prihvati neku mnogo lukrativniju ponudu, koja bi mogla da ga obezbedi do kraja života.

Nju Ingland Revolušn iz američke MLS lige je, za sada, najuporniji u nameri da privoli srpskog trenera u njihovo jato, ali se pominju i određeni bliskoistočni klubovi čija imena za sada nisu poznata.

U čitavoj priči pita se i Voždovac koji ima ugovor sa 39-godišnjim trenerom do juna 2019. godine, ali je teško poverovati da bi Iliju sprečili da se otisne u Sjedinjene Američke Države. Naravno, ako bi on procenio da je spreman za izazov “preko bare”, gde bi postao drugi srpski trener, pošto od prošle godine Veljko Paunović vodi Čikago.

Ilija Stolica je bio prvi saradnik Zoranu Milinkoviću na klupi Partizana, kasnije je vodio kadetsku reprezentaciju Srbije, a od novembra 2016. je u Voždovcu s kojim je na 31 utakmici ostvario 15 pobeda, sedam remija i devet poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading