Kolarov u idealnom timu Serije A: Verujem da mogu još bolje!

Autor:

Sport

03.12.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov izabran je u idealni tim italijanske Serije A za prošlu sezonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji u Seriji A

Kolarov je prošle sezone na 43 utakmice postigao 9 golova uz dve asistencije za "vučicu" i bio jedan od najefikasnijih defanzivaca u Evropi.

- Mogao bih da igram još četiri godine. Svaki igrač mora da izazove sebe i pokaže da je spreman da napreduje. Pre tri sezone ja sam ubedio sebe da mogu da ostvarim dobre rezultate u Romi, sada verujem da mogu još bolje- rekao je Kolarov.

Za najboljeg igrača sezone proglašen je Kristijano Ronaldo, najbolji gol dao je Fabio Kvaljarela iz Sampdorije protiv Napolija, najbolji trener je Đan Pjero Gasperini, najbolji tim je Atalanta, a najbolji sudija Đanluka Roki.

Idealni tim Serije A za sezonu 2018/2019 čine: Samir Handanovič (Inter) – Aleksandar Kolarov (Roma), Đorđo Kjelini (Juventus), Kalidu Kulibali (Napoli) – Žoao Kanselo (Juventus), Miralem Pjanić (Juventus), Josip Iličić (Atalanta), Nikolo Barela (Kaljari) – Fabio Kvaljarela (Sampdorija), Kristijano Ronaldo (Juventus), Duvan Sapata (Atalanta).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading