Zvezdo, gledaj i plači! Jednooki golman zaustavio Bajern!

Autor:

Sport

02.12.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgubio sam sočivo tokom prvog poluvremena, pa do kraja uopšte nisam video na jedno oko, rekao je čuvar gola Bajera iz Leverkuzena Hradecki

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hradecki je pružio neverovatnu partiju

U poređenju sa fudbalerima Crvene zvezde igrači minhenskog Bajerna minulog utorka delovali su kao vanzemaljci, dok su fudbaleri srpskog prvaka u duelima sa Nemcima izgledali kao da se ne bave istim sportom.

Međutim, posle brutalnog gaženja crveno-belih u Beogradu Bavarce je u realnost Bundeslige vratio jednooki golman! Reč je o Lukasu Hradeckom, čuvaru mreže Leverkuzena, tima koji je u 13. kolu Bundeslige na Alijanc areni šokirao minhenskog giganta i slavio sa 2:1.

Slovak sa finskim pasošem imao je čak 10 odbrana, od kojih su neke bile spektakularne, a sve je to postigao bez jednog oka! Naime, Hradecki je otkrio da dobar deo utakmice nije mogao da vidi na jedno oko jer je izgubio sočiva.

- Tokom prvog poluvremena izgubio sam kontaktna sočiva negde na terenu. Do kraja utakmice jasno sam mogao da vidim samo na jedno oko. I mogu vam reći da tako nešto ne bi trebalo da pokušavate protiv Bajerna. Mnogo mi je drago što je ovaj meč završen - istakao je Hradecki.

Zadovoljan je bio i trener "aspirindžija" Peter Boš.

- Bilo je mnogo teško. Izvršili samo pritisak u prvih 30 minuta i to nam se isplatilo. Taj deo bio je odličan. Posle je bilo mnogo problema da sačuvamo prednost, Dijabi je na kraju igrao drugog levog beka. Svaka čast momcima, sve su izdržali - poručio je Boš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading