Dragan Đurić o upravi Partizana: Vučela i Vazura moraju da odu! Dovode igrače iz vukojebine!

Autor:

Sport

02.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bude nasledio ovo rukovodstvo, ima da propljuje krv da sredi stvari, rekao je bivši predsednik crno-belih

RepublikaFoto: Starsport
Oštro napao novo rukovodstvo

Navijačima Partizana, bivšim fudbalerima i funkcionerima i dalje stoji knedla u grlu posle čudesno ispuštene prednosti u Alkmaru (od 2:0 do 2:2) u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope. Draganu Đuriću, bivšem predsedniku kluba, nije jasno šta radi aktuelna uprava u teškim trenucima. Dok svi partizanovci tuguju, generalni direktor Miloš Vazura žali za pet miliona evra, koliko je "parni valjak" izgubio eliminacijom iz Evrope.

- Partizan je postao internacionalno društvo, gde se samo gleda da se uzme novac! Treba ljudi da imaju na umu da je država mnogo pomogla i Partizanu i Zvezdi. Toliki novac u klubu, a rezultata nema! Šta se tu radi, to samo bog zna. Ja ne znam. Ne mogu da verujem u neke stvari. Za Partizan, kao instituciju, jako je ružno. Čeka nas jako loše vreme. Jednom će i ova uprava otići. Taj koji ih bude nasledio ima da propljuje krv da sredi stvari - ogorčeno priča Đurić u razgovoru za Srpski telegraf.

Đurić dodaje da Partizan, čast izuzecima, nema kvalitetne igrače.

- AZ? Pa to je ekipa koja ništa ne zna! Nižerazredan tim u Holandiji bez obzira na to što im sad, kao, ide u ligi. Naš Brežančić im je bio glavni igrač! AZ je krš. A mi, navodno, imamo tim? Nemamo. Savo je mnogo uradio, ali šta može čovek sam da uradi? S kim da radi? Partizan dovodi igrače iz Javora, Begaljice, iz raznih vukojebina! I to je tim "parnog valjka". Ja sam za šest i po godina ušao u Ligu šampiona, a dobio sam od države 900.000 evra. Danas večiti dobijaju novac od države. Moralo bi da se kontroliše gde ide novac iz Humske. Ljudi, niste vi banka, već klub. Šta radi Ivica Iliev, da li je dao ostavku? Još prima platu? Čujem iz raznih izvora, troše se Partizanove pare na ručkove, masovno - zaključio je Đurić.

Nejasno je šta se dešava i na relaciji trener Milošević - uprava. Predsednik Milorad Vučelić kritikovao je igrače, a Savo je rekao, ne zna se na koga je mislio, da fudbalere kritikuju samo oni koji u životu nisu šutnuli loptu. I Milivoje Ćirković, čovek koji je penalom u Njukaslu uveo ekipu u Ligu šampiona ne razume šta radi uprava, dok igrači i navijači još ne mogu da se opasulje.

- Priča se o pet miliona evra. U najmanju ruku, fudbalerima i struci to nije na kraj pameti. Upravi je bitan samo finansijski deo, generalni direktor Vazura se izjasnio da mu je to jedna od bitnijih tema. Kod njih se samo gleda novac, a većina se nije bavila sportom. Ne znaju kakav je osećaj kada se ispusti tolika prednost u Evropi. Nisu dorasli u sportskom smislu da vode klub - rekao je Milivoje za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading