Tumba: Englezi favoriti, paklen put do prvenstva!

Autor:

Sport

02.12.2019

04:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković (67) analizirao je moguću grupu na Evropskom prvenstvu dogodine, podsetivši navijače i javnost da "orlovi" najpre moraju da prođu pakao u vidu plej-ofa Lige nacija.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor je realan

Ako bi Aleksandar Mitrović i saigrači 27. marta u Oslu eliminisali domaću Norvešku, a zatim četiri dana kasnije u Beogradu savladali boljeg iz meča Škotska - Izrael, na EURO 2020 igrali bi protiv Engleske na Vembliju, odnosno Češke i Hrvatske na Hampden parku.

- Čini mi se da su grupe vrlo ujednačene. U Grupi D, u koju mi možemo da upadnemo, prvi favorit je Engleska. Možda se izdvaja grupa u kojoj su Portugalci, Francuzi i Nemci, ali uvek se jedna tako formira da privuče najviše pažnje. Mislim da je kvalitet ravnomerno raspoređen, pa će biti dobrih i uzbudljivih utakmica - izjavio je popularni Tumba za Sportski žurnal.

O potencijalnom meču sa Hrvatskom selektor Srbije nije rekao ni reč.

- Prvo skoči, pa reci hop. Moramo da prođemo plej-of Lige nacija da bismo uopšte pričali o bilo čemu drugom - jasno je poručio Tumbaković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading