Juventus jedva izvukao bod!

Autor:

Sport

01.12.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa odigrali su treći put nerešeno ove sezone u Seriji A. Šampion Italije je pred svojim navijačima odigrao nerešeno 2:2 protiv ekipe Sasuola i sada ima dva boda prednosti u odnosu na Inter koji ima meč manje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Gosti su odigrali veoma dobro, iskoristili su greške Juventusa i osvojili bod koji će im svakako mnogo značiti u nastavku sezone.

Činilo se da će sve biti u redu sa Juventusom, naročito kada je u 20. minutu iskusni štoper Leonardo Bonući snažnim udarcem sa 20 metara pogodio desni donji ugao za vođstvo od 1:0.

Tri minuta kasnije posle brze akcije gostiju Žeremi Boga se odlično snašao, iskosa sa desne strane lobovao je Đanluiđija Bufona za izjednačenje.

Gosti su u 47. minutu iskoristili kardinalnu grešku odbrane Juventusa. De Liht je bukvalno poklonio loptu Kaputu koji je uspeo da zatrese mrežu Stare Dame za prednost Sasuola.

Usledili su žestoki napadi domaćina i posle jedne dobre akcije u 67. minutu, u kaznenom prostoru je oboren Paulo Dibala, a sudija je pokazao na 11 metara.

Siguran realizator bio je Kristijano Ronaldo, golmana je poslao u jednu, loptu u drugu stranu za konačnih 2:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading