Antić razmišlja o penziji: Zovu me klubovi, ali ja imam preča posla!

Autor:

Sport

01.12.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji selektor Srbije, Radomir Antić dobija ponude, ali izgleda da za sada ima neke druge planove. Od rastanka sa kineskim Hebeijem 2015. godine, Antić ne žuri za nekim novim angažmanom.

RepublikaFoto: Starsport
Radomi Antić

Uoči duela dva njegova nekadašnja kluba, Atletika i Barselone, govorio u intervjuu za ''Mundo Deportivo'', gde je otkrio da za sada ne razmišlja o nastavku trenerske karijere.

- Trenutno uživam u trenutnoj situaciji. Ja sam deka, imam četvoro unučadi i to je privilegija života. Pomažem im da porastu i jako mi je lepo- istakao je Antić i pohvalio se da je ovih dana njegova najstarija unuka osvojila jedan teniski turnir.

Potvrdio je da povremeno dobija određene ponude, ponekad ima i možda neosnovanih medijskih spekulacija, ali po svemu sudeći Antić je bliži odluci da se penzioniše.

- Ne nedostaje mi trenerski posao. Do sada sam sam odlučivao o sebi i ne kajem se. Tačno je da me ponekad pozovu da preuzmem neki tim, ali, želim da živim svoj život. Živeo sam na različitim mestima u različitim kulturama i na različitim kontinentima, i znam šta to znači. Ne mogu da se žalim, fudbal mi je dao mnogo i sada je vreme da se skrasim- poručio je Antić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading