Milojević: Posle takvog poraza morate da se izdignete!

Autor:

Sport

30.11.2019

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u 18. kolu Linglong Superlige ekipu Voždovca sa 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladan Milojević

Izabranici Vladana Milojevića su na stadionu "Rajko Mitić" uspeli da zabeleže 15. prvenstvenu pobedu do koje su došli posle znatno ofanzivne igre u drugom poluvremenu.

Posle teškog poraza od Bajerna u Ligi šampiona (0:6) bilo je najvažnije vratiti se na domaći teren i potisnuti u zaborav meč koji je odigran u sredu.

- Vrlo bitna utakmica za nas sa psihološkog aspekta. Bilo nam je važno da pokažemo reakciju posle Bajerna i poraza koji smo doživeli. Nije bilo lako, jer nam je u goste došla ozbiljna ekipa za koju smo morali maksimalno da se pripremimo. Srećan sam zbog reakcije igrača- rekao je Milojević.

- Kada dobijete lekciju, kao što smo je mi dobili pre nekoliko dana, onda iz svega toga morate da izađete jači. Fudbal je takav da nema minulog rada i toga smo svesni. Najveći utisak na mene je ostavila fenomenalna publika. Navijači su u velikom broju došli da nas podrže i moram da kažem da su oni najbolji deo svega onoga što se dešava u Crvenoj zvezdi u poslednje vreme- izjavio je Vladan Milojević.

On se takođe pohvalno izrazio o kolegi sa klupe Voždovca, 35-godišnjem Radomiru Kokoviću.

- Oni igraju sjajan fudbal i imaju svoju filozofiju koja je atipična za Srbiju. Prekinuli smo im niz utakmica sa postignutim pogotkom. Znali smo, još na poluvremenu, da će morati da dođe trenutak u kom ćemo uspeti da postignemo gol, ali mi je žao što ranije nismo rešili meč. Ipak, Voždovac je pokazao veliki potencijal, pre svega golman Ilić koji se istakao sjajnim odbranama. Mi smo u teškom ritmu, već u sredu nas očekuje utakmica sa Mladosti i okrećemo se tom izazovu- zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading