Zvezda "zalečila rane": Marin i Ben srušili Voždovac!

Autor:

Sport

30.11.2019

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su u susretu 18. kola Ling long Superlige Srbije savladali ekipu Voždovca rezultatom 2:0 na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Crvena vezda je od starta imala više loptu u nogama, više je napadala, ali bez konkretnog rezultata. Gosti su se dobro branili i iz povremenih kontri pokušavali da ugroze mrežu Borjana, što im nije pošlo za nogom.

Najuzbudljiviji detalj u prvom periodu igre se desio u 24. minutu. 

Posle kornera sa desne strane i lopte koja se odbila od prečke, Voždovac je postigao gol. Ipak, sudija Šegrt je poništio gol gostiju jer je smatrao da je Mikić u skoku načinio prekršaj nad Rodićem.

Pogledajte tu situaciju.

Crveno-beli su krenuli ofanzivnije u drugom poluvremenu, a nagrada je došla u 60. minutu.

Odlična akcija Crvene zvezde, Tomane je prosledio loptu do Marina koji je sa desetak metara rutinski zatresao mrežu Voždovca. Deset minuta kasnije, zamalo da izabranici Vladana Milojeića uvećaju vođstvo, ali Ivaniću se na putu našla prečka. Nizali su se napadi srpskog šampiona ka golu Voždovca, ali nisu uspeli materijalizuju dominantnost na terenu.

Poslednji napad na meču i gol! Ben je šutirao sa desetak metara na odbijenu loptu i mreža se zatresla za 2:0.

Ovaj meč za tim iz Ljutice Bogdana je došao svega nekoliko dana posle ubedljivog poraza u grupnoj fazi Lige šampiona od Bajerna, 0:6, ukoliko žele da se iskupe navijačima, moraće mnogo bolje od izdanja protiv "zmajeva".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading