Pamtite li jaču grupu na EP?

Autor:

Sport

30.11.2019

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb grupa za Evropsko prvenstvo 2020. doneo je zanimljive parove, ali jedna grupa bukvalno zaslužuje da se nazove "grupom smrti".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aktuelni prvaci sveta

Svako veliko takmičenje ima neku koja se naziva "grupom smrti", a sledećeg leta to će biti Grupa F.

U grupi čiji će se mečevi igrati u Budimpešti i Minhenu igraće aktuelni šampion Evrope Portugal, trenutni prvak sveta Francuska i velikan Nemačka.

Četvrtog člana saznaćemo nakon baraža, a potencijalni učesnici su ekipe iz Lige A, a parovi polufinala su Bugarska – Mađarska, Island – Rumunija.

U prvom kolu ćemo gledati sudar dva žestoka rivala, komšija Francuske i Nemačke čiji je svaki susret u bilo kojoj oblasti mnogo više od igre.

U drugoj rundi će se sresti Portugalci i Nemci, dok ćemo okršaj aktuelnih prvaka Evrope i sveta gledati u poslednjoj, možda i odlučujućoj rundi na "Puškaš areni" u Budimpešti 24. juna.

Što se tiče ostalih grupa, sreća je pogledala Italijane koji neće imati dostojnog rivala u Grupi A čiji će se mečevi igrati u Rimu i Bakuu.

Najviše je svakako razočarao sastav Grupe B gde će na mečevima u Kopenhagenu i Sankt Peterburgu apsolutni favorit biti selekcija Belgija.

Što se tiče Grupe C, nadamo se da ćemo u Londonu i Glazgovu sledećeg leta gledati i našu Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading