Vazura: Izgubili smo ogroman novac!

Autor:

Sport

30.11.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propustio je Partizan "evropsko proleće" u finišu meča sa AZ Alkmarom, dugo će se još žaliti za ispuštenom prilikom koja znači i finansijski gubitak za klub iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vazura

Naime, da su crno-beli savladali AZ, pa eventualno i obezbedili igranje Evrope na proleće, u kasu bi se slilo pet miliona evra, kaže direktor Miloš Vazura.

- Naravno da nam je sada teže nego u četvrtak uveče. Shvatamo da smo izgubili potencijalnih 5.000.000 evra, lakše bismo doveli i prodali neke igrače u januaru i junu. Međutim, to je fudbal, moramo da izvučemo pouke, podignemo glavu i pobedimo Mačvu. Idemo dalje - rekao je Vazura za "Žurnal".

Teško se u Humskoj mire sa epilogom meča u Holandiji baš zbog finansijske injekcije koja je mogla da se desi, ali je nesrećno ispuštena.

- Izgubili smo ozbiljan novac činjenicom da nismo prošli dalje. Kad se igra Liga Evrope, sve je stabilnije: mnogo više para, transfera... Ekipa je selektirana tako da imamo mlade, ekstra mlade, starije i ekstremno starije igrače. Eto, kada se tako nešto napravi, cene najmlađih idu gore. Međutim, velika, velika prilika je propuštena. Evropa je mogla i dalje da gleda Partizanove bisere- rekao je Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading