Matijašević: Nismo pričali o promeni selektora

Autor:

Sport

30.11.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević izjavio je danas da je fokus FSS na baražu za EURO i prvoj utakmici protiv Norveške u Oslu i da se ne razmišlja o promeni selektora A selekcije Ljubiše Tumbakovića.

RepublikaFoto: Starsport
Ništa od smene selektora

Matijašević je trenutno u Bukureštu, gde će večeras zajedno sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom i generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem pratiti žreb za Evropsko prvenstvo 2020.

Srbija će videti ko će joj biti protivnici u grupi D, gde će ako bude u martu uspešna u baražu igrati protiv Engleske i još dve selekcije čija će imena saznati posle 18 časova kad počinje izvlačenje u Rumuniji.

- Nismo pričali o promeni selektora. Ne vidim svrhu takvih tekstova koji se pojavljuju u medijima povremeno i koji nisu tačni. Ne donose dobro ni selektoru, ni savezu, ni igračima - rekao je Matijašević.

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije stigla je u Bukurešt pre dva dana. Matijašević kaže da ima vremena za priču o potencijalnim protivnicima na EURU i žrebu.

- Imali smo niz sastanaka kako sa predstvncima UEFA, tako i sa članovima drugih delegacija. Dobro je biti ovde, ali mi moramo da budemo relani. Večerašnji žreb posmatramo kroz prizmu onoga što nas očekuje u martu. Za nas je utakmica protiv Norveške daleko bitnija od toga protiv kojih ćemo selekcija evenutalno igrati ako se plasiramo na EURO. I u tom pravcu jedino razmišljamo - poručio je Matijašević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading