ĐORĐE JOVANOVIĆ PRETI DINAMU: Idemo na pobedu!

Autor:

Sport

25.09.2017

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Đorđe Jovanović izjavio je da je utakmica protiv Rada za njega bila neverovatna, jer je na tom meču postigao prvi gol u karijeri za crno-bele.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Jovanović slavi gol protiv Rada

Partizan je pobedio 4:2. Crno-beli su vodili 2:0, ali je Rad uspeo da izjednači na 2:2. Jovanović je ušao u igru u 74. minutu, a pet minuta kasnije postigao je prvi gol u dresu crno-beli u seniorskoj konkurenciji. Tavamba je u finišu postavio konačnih, 4:2.

 - Ovo je moj fudbalski prvenac u zvaničnim utakmicama i to za pobedu voljenog tima. Hvala treneru na ukazanoj prilici. Rad nas je iznenadio na početku drugog poluvremena, gde smo neočekivano ispustili prednost. Dobro je da smo uspeli da se izdignemo iz čitave situacije i na kraju dođemo do pobede - kazao je ovaj 18-godišnji napadač.

Partizan će u četvrtak na svom terenu i to bez navijača dočekati kijevski Dinamo u 2. kolu Lige Evropa.

Partizan u četvrtak čeka utakmica protiv Dinamo Kijeva u Ligi Evropa.

 - Nema odmora, ni predaha. Kao i uvek, i tu ćemo ići na pobedu bez obzira na to ko je protivnik - rekao je Jovanović.

Na meču sa Radom u strelce se upisao i Milan Mitrović.

- Drago mi je da sam postigao gol i moj prvenac za Partizan. Bitno je da uđem što pre u ritam i nadam se da ću pružati još bolje partije i davati još golova. Nadam se da je ovo samo početak - rekao je Mitrović i istakao da se u odbrani dobro slaže sa Nemanjom Miletićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading