Mihin doktor: Moramo biti oprezni, ali za sada je sve kako treba

Autor:

Sport

29.11.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović se u emotivnoj poruci obratio javnosti povodom svog zdravstvenog stanja, a na njegovoj konferenciji za štampu bio je i doktor Mikele Kalvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša se hrabro bori

On je direktor hematološkog odeljenja bolnice u kojoj se Mihajlović leči, a sada se obratio javnosti na zahtev srpskog trenera.

- Prvi put govorim za medije, a to radim na Sinišin zahtev. Moramo biti veoma oprezni na ovom putu prema bolesti i u terapiji. Složena je dijagnoza, i njom smo se bavili najbolje što umemo, danas sam ovde u ime svih lekara. Bolest smo otkrili posle drugih testova koje je radio Siniša, određena vrsta belih krvnih zrnaca prolazi kroz proces usporavanja sazrevanja i razmnožavanja bez kontrole, što je dovodilo do toga da kosti gube sposobnosti - rekao je Kalvo.

On je naglasio da se za sada Mihajlovićeva terapija odvija po planu, ali da će borba sa bolešću još trajati.

- Sve ide kako treba, ali moraćemo da vodimo računa u budućem periodu, redovno da obavljamo kontrole, kako nešto ne bi krenulo po zlu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading