Asano: Razočaran sam, propuštali smo šanse

Autor:

Sport

29.11.2019

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Takuma Asano priznao je da mu je teško pao remi protiv AZ Alkmara (2:2), nakon dva gola prednosti, posle čega su crno-beli ostali bez šanse da prezime u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Asano se oglasio posle bolnog remija

Partizan je u samom finišu, sa igračem više, ispustio trijumf tako što je AZ golovima Dujifsa u 88. i stigao do boda i prolaza iz L grupe.

- Veoma sam razočaran zbog eliminacije iz Lige Evrope, bio sam jako motivisan za to takmičenje. Ipak, sada moramo da se fokusiramo na Superligu i nastavimo da napredujemo - rekao je Asano posle utakmice.

Japanac žali što Partizan mirnije priveo meč kraju, posebno što je imao šanse za uveća razliku.

- AZ je imao posed, ali mi smo nalazili prostor u njihovoj odbrani i kreirali mnogo šansi. Imali smo 2:0 i morali smo da postignemo još koji gol.

Asano je bio strelac prvog gola na sjajnu asistenciju Bibrasa Natha.

- Upisao sam se u strelce nakon savršenog pasa. Došao je baš tamo gde sam hteo, dobro sam primio loptu i bio dovoljno pribran da šutnem pored golmana. Nisam bio često strelac, mnogi su sumnjali u moje kvalitete, ali nikada nisam izgubio samopouzdanje. Nastaviću naporno da radim kako bih bio od pomoć ekipi - zaključio je on.

Partizan naredni meč igra u nedelju kada u Šapcu gostuje Mačvi u nastavku Superlige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading