Ludnica u grupi C, odluke padaju u poslednjem kolu: Hetafe izbacio Trabzon, Bazel zaleđen u Krasnodaru!

Autor:

Sport

28.11.2019

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima boljih grupa, ali malo je uzbudljivijih. Jer u Grupi C tri vodeće ekipe deli samo bod, dok je samo Trabzon – a to se znalo i pre večerašnjih mečeva – ostao bez šansi da dočeka proleće u Evropi. I to će biti velika prednost Bazela pred utakmice poslednjeg, šestog kola, jer nakon ovih večerašnjih samo bode deli Bazel, Krasnodar i Hetafe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Krasnodara

Krasnodar je naime krunisao terensku inicijativu u sudaru sa Bazelom i pogotkom Arija sa penala u 72. minutu savladao Švajcarce sa 1:0, dok je Hetafe bez Nemanje Maksimovića identičnim rezultatom slavio na obali Crnog Mora. Haime Mata je u 50. minutu postigao jedini gol na utakmici.

Opis mečeva bi mogao da bude manje-više isti za obe utakmice: pobednički timovi su dominirali, s tim da je Trabzon bolje krenuo od Hetafea, ali bilo je to kratkog daha, brzo su Španci pokazali da su kvalitetniji i uspostavili kontrolu nad igrom.

Najbitnije: Bazelu će u poslednjem kolu dovoljan biti i bod u sudaru sa već prežaljenim Trabzonom na domaćem terenu. Hetafe i Krasnodar će u predgrađu Madrida igrati na pobedu.

S tim da Španci imaju bolji međusobni učinak u duelima sa Rusima, pošto su u Krasnodaru slavili sa 2:1, pa im sada igra i remi, ali samo u slučaju da Bazel osvoji barem bod protiv Trabzona. Ako bi Bazel izgubio, a u Španiji došao iks, onda bi Hetafe izvukao deblji kraj, jer bi u trouglu imao najmanje bodova.

GRUPA C:

KRASNODAR - BAZEL 1:0 (ARI 71.)

TRABZONSPOR - GETAFE 0:1 ( MATA 50.)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading