Kako je Žoze Murinjo ulepšao život jednom dečaku!

Autor:

Sport

28.11.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhem pobedili su Olimpijakos 4:2 u petom kolu grupne faze Lige šampiona na domaćem terenu, a neobičnu pažnju privukao je izjednačujući pogodak za 2:2 koji je postigao Hari Kejn, a heroj te akcije bio je jedan 15-godišnji skupljač lopti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Dečak je posle jedne lopte koja je otišla u aut munjevito reagovao, bacio Seržu Orijeu loptu, koji je izveo aut do Lukasa Mure, a on je centrirao Hariju Kejnu koji je pogodio za izjednačenje 2:2.

Menadžer "Spursa" Žoze Murinja nakon susreta bio je zadovoljan, a naročito je pohvalio dečaka koji je pomogao svom timu.

- Nije on tu samo da gleda utakmicu, on živi igru i igra je dobro. Probao sam da ga pozovem u svlačionicu da proslavi sa nama ali je zbrisao- izjavio je potugalski menadžer.

- Sve ovo mi je potpuno nadrealno. Ja sam samo radio svoj posao- rekao je 15-godišnji Kalum Hajns.

- Nisam video gol koji je Kejn postigao - okrenuo sam se da uzmem jednu loptu kada sam čuo publiku kako se raduje. Okrenuo sam se i video Harija kako slavi gol. Posle sam video gol na velikom ekranu. Posebno sam srećan zbog Žozeovih reči. Nije morao to da uradi. Ulepšao mi je dan, u stvari čitav život! Obožavam Totenhem i ovo je trenutak koji nikada neću zaboraviti- izjavio je skupljač lopti Kalum, koji je već veteran u svom poslu - tekuća sezona mu je šesta u ulozi skupljača za Totenhem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading