Preokret i velika pobeda Astane protiv Junajteda: Rukavina i saigrači do prve pobede u Ligi Evrope preko Solskjerovih klinaca!

Autor:

Sport

28.11.2019

17:39 >> 17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Astane ostvarili su prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope. Ekipu koju sa kapitenskom trakom predvodi golman Nenad Erić i desni bek Antonio Rukavina je do trijumfa došla posle preokreta pošto je engleski velikan vodio na poluvremenu u prestonici Kazahstana, Nur Sultanu i na kraju je ostvarena velika pobeda od 2:1 nad Mančester junajtedom!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Antonia Rukavine i Čonga

U petom minutu videli smo prvu priliku na utakmici kada je Mejson Grinvud šutirao, ali je odličnu intervenciju upisao kapiten Astane, Nenad Erić.

Pet minuta kasnije pritisak gostiju se isplatio jer su gosti poveli na Astana areni. Sjajno se namestio kapiten Džesi Lingard, lep udarac sa distance i Nenad Erić je savladan.

Nakon primljenog gola, domaća ekipa je krenula sa sve boljom igrom i do isteka pola sata igre, imali su totalnu dominaciju protiv mladih fudbalera Mančester junajteda.

Na kraju je ipak posle četrdeset i pet minuta fudbala u Nur Sultanu, engleski velikan imao prednost na poluvremenu.

Drugi deo utakmice pripao je domaćinu! Prvo je u 55. minutu Šomko savladao iskusnog Li Granta, a samo sedam minuta kasnije Antonio Rukavina je šutirao sa desne strane, lopta pogađa mladog Bernarda, vara Granta i ulazi u mrežu za ekstazu na tribinama Astana arene - 2:1!

RepublikaFoto: Starsport
Antonio Rukavina

Do kraja susreta se Mančester junajted uozbiljio, shvatio situaciju, iako sa mladim igračima na terenu, ali je ipak šampion Kazahstana ostvario veliku pobedu, iako je engleski velikan stigao na ovaj meč sa mladićima iz omladinske škole većinom.

U narednom poslednjem kolu grupe L, Astana gostuje u Beogradu protiv Partizana, dok će Mančester junajted dočekati AZ Alkmar na Old Trafordu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading