Vučić: Nikada ne bih zviždao Zvezdi!

Autor:

Sport

29.11.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde poniženi su u utorak uveče od Bajerna sa nestvarnih 6:0 u 5. kolu B grupe Lige šampiona pred 44.118 navijača na Marakani, a zaljubljenici u crveno-bele i dalje imaju gorak ukus u ustima.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Aleksandar Vučić

Najubedljiviji evropski poraz u slavnoj istoriji velikana iz Ljutice Bogdana i te kako je zaboleo i predsednika Republike Srbije, inače velikog zvezdaša, Aleksandra Vučića (49), kojem su zasmetale reakcije navijača sa zapadne i istočne tribine našeg najvećeg stadiona.

- Gledao sam utakmicu Zvezda - Bajern i teško sam se osećao, jako loše. Ali ja sam navijač koji nikada nije napustio stadion pre kraja meča i neko ko ne zviždi timu koji voli. To je sve što imam da kažem. Međutim, ne smemo da zaboravimo da ovi momci igraju dve uzastopne Lige šampiona - rekao je šef srpske države i poželeo sreću i fudbalerima Partizana, koji su sinoć u Hagu protiv AZ Alkmara igrali presudnu utakmicu u borbi za drugo mesto u L grupi Ligi Evrope.

- Nadam se pobedi Partizana protiv AZ Alkmara, mnogo bi važno bilo za našu Srbiju da pobede. Želim im svu sreću, verujem u njihovu hrabrost i trijumf - prokomentarisao je Vučić duel Holanđana i crno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading