Flamengova prva transfer bomba: Zamena za Gabigola je napadač evropskog velikana!

Autor:

Sport

28.11.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u Rio de Žaneiru se još nije stišalo posle osvojenog Kupa Libertadores, ali u velikim klubovima, kakav je Flamengo, već se razmišlja o narednom koraku. A, prva želja u prelaznom roku je već naciljana. I to je krupna riba u pitanju. Flamengo želi da u svoje redove dovede Dijega Kostu! Napadač Atletika iz Madrida nije na nivou na kojem je nekad bio, sada je još i povređen, ali to ne smeta crno-crvenima da krenu u pregovore sa njim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Flamenga slave titulu prvaka Kopa Libertadoresa

Kako piše brazilski Gol, kontakti su uspostavljeni, a čovek za vezu je Filipe Luis, nekadašnji Kostin saigrač iz madridskih dana. U brazilskom klubu još nisu sigurni šta će biti sa Gabrijelom Barbosom, dvostrukim strelcem u finalu Kupa Libertadores protiv River Plate, koji je pozajmljeni igrač od Intera.

Flamengo ima opciju da ga kupi za 35.000.000 evra, međutim, nije najjasnije da li je Gabrijel raspoložen da ostane u Brazilu ili ipak ima želju da se ponovo oproba u Evropi.

Zbog toga su pregovori sa Kostom već počeli, da Flamengo ima spremnu opciju za slučaj da Gabigol odluči da ode iz kluba. A, flert je počeo još pre više od mesec dana! U oktobru je Dijego Kosta u intervjuu za brazilske medije rekao da bi voleo da obuče crveno-crni dres.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uvek ratoborni Dijego Kosta

Interesantno je da Dijego Kosta iako je rođeni Brazilac, nikada nije igrao za neki klub u domovini. Kao dečak je trenirao u Barseloni iz Sao Paola, a već sa 18 leta je otišao u portugalsku Bragu, pa dalje kroz Evropu, dok nije dotakao zvezde u Atletiku i Čelsiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading