"Odužićemo se navijačima, prezimićemo u Evropi!"

Autor:

Sport

26.11.2019

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi prvotimac Crvene zvezde Njegoš Petrović je bio vidno razočaran posle ubedljivog poraza od Bajerna iz Minhena u okviru 5. kola Lige šampiona. Međutim, on vidi "svetlo na kraju tunela" i poslao je jaku poruku navijačima, ali i saigračima posle meča na "Marakani".

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan i Njegoš Petrović

- Korektno smo ušli u utakmicu, nismo iskoristili svoje šanse, primili smo rano gol, i šta je tu je. Imali smo na startu poluvremena šanse, iskoristili su svaku našu grešku, rezultat je takav kakav je, idemo dalje- rekao je Petrović.

Crveno-beli i dalje imaju izgledne šanse za evropsko proleće. Mladi fudbaler Zvezde je imao poruku za navijače i saigrače.

- Žalimo svi, pogotovo što je takav rezultat, želim da se zavalim publici, nadam se da ćemo im vratiti u Grčkoj. Sreća po nas što je Totenhem dobio Olimpijakos, idemo tamo po pobedu, igraćemo proleće u Evropi- zaključio je Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading