Grizman konačno priznao: Ponekad mi je stvarno teško u Barsi...

Autor:

Sport

26.11.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski reprezentativac Antoan Grizman je u dosadašnjem delu sezone odigrao 16 utakmica, postigao je četiri gola, a za tri je asistirao, ali mnogo više očekuje fudbalska javnost od njega. Grizman je delimično odgovorio zašto ne liči na onog velemajstora iz Atletika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Grizman je priznao da još nije pohvatao automatizme u igri Barselone.

- Još ne razumem kretnje Mesija, Suareza i Dembelea. Ponekad mi je stvarno teško. Kada nemate samopouzdanje s loptom u nogama, to vas vodi u greške kada hoćete da dodate ili da šutirate. Duga je sezona, imam dovoljno vremena da pohvatam sve automatizme u igri i bolje savladam elemente Barsine filozofije igre- rekao je Grizman za španske medije.

Pričao je Francuz i za nemački Kiker o svojim prvim danima i mesecima na Nou Kampu.

- Volim Barsin stil igre, koji potpuno odgovara mojoj viziji fudbala. Ne osećam pritisak. Ako budemo igrali sa entuzijazmom, ostvarićemo svoje ciljeve i osvojaćemo trofeje ove sezone- rekao je Grizman.

A, priča kako u svlačionici Barse nije baš dočekan raširenih ruku, Grizman tvrdi da nije tačna.

- Kada sam došao, svi su me lepo dočekali. Svakog dana radim da unapredim svoju igru, da budem bolji, da nađem svoje mesto i postanem važan deo tima. To što igram pored toliko dobrih igrača me inspiriše i čini me zadovoljnim- poručio je Antoan Grizman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading