(FOTO) SASTAV: Van la Para ipak napada Bajern, Vukanović se vraća! Odluka donesena i u napadu!

Autor:

Sport

26.11.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda od 21 čas igra sa Bajernom u okviru Lige šampiona, a poznato je i u kom će sastavu Vladan Milojević izvesti ekipu na teren.

RepublikaFoto: Starsport
Da li će Van la Para konačno napraviti razliku?

Na golu će naravno biti Milan Borjan, a vrlo je jasno i kakva će biti odbrana. Po bokovima će igrati Rodić i Gobeljić, a u sredini odbrane igraće Milunović i Degenek.

Sredina terena će biti okupirana sa Hose Albertom Kanjasom i Milošem Vulićem, dok će Marko Marin igrati na poziciji “desetke”.

Ono što su se navijači pitali, to je ko će igrati po bokovima u napadu. Po jednom krilu će igrati Aleksa Vukanović koji se dobrim igrama posle nekog vremena vratio u tim, a navijači verovatno neće biti zadovoljni što će meč početi Radživ Van la Para.

Skupo plaćeni Holanđanin igra daleko od očekivanja i navijači su nezadovoljni njegovim igrama. Pošto je Pavkov povređen jasno je bilo da neće igrati, a između Tomanea i Boaćija Milojević je izabrao napadača iz Gane.

Meč počinje od 21 čas.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading