(FOTO, SASTAV) Bajern sa promenjenim veznim redom i neverovatnom ofanzivom na Zvezdu!

Autor:

Sport

26.11.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras nas očekuje još jedan evropski spektakl u Beogradu. U prestonici naše zemlje, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju minhenski Bajern u okviru petog kola grupe B, UEFA Lige šampiona. O sastavu prvaka Srbije su stvari poznate, ali ostaje pitanje koji će tim na teren izvesti Hanski Flik, šef stručnog štaba nemačkog velikana.

RepublikaFoto: Starsport
Trening minhenskog Bajerna na stadionu Rajko Mitić

Na teren stadiona Rajko Mitić sigurno neće istrčati Lukas Ernandez i Niklas Zule koji su povređeni, dok je David Alaba ostao u Bavarskoj uz suprugu koja treba da se porodi.

Što se tiče odbrane, stvari su jasne, Hansi Flik će izvesti skoro isti tim koji je igrao na Alijanc areni protiv Olimpijakosa, na debiju novog trenera.

Uz kapitena Manujela Nojera, defanzivu će činiti Džerom Boateng i Havi Martinez na mestima štopera, Pavar kao desni bek i Alfonso Dejvis na poziciji levog beka.

Jedina izmena u redovima minhenskog velikana u odnosu na prethodnu utakmicu u Ligi šampiona je Dejvis koji igra umesto Alabe.

Prelazimo na vezni red i povratak Leona Gorecke u startnih jedanaest umesto Korentana Tolisoa, a igraće u paru sa nezamenjivim Džošuom Kimihom.

Ofanzivna trojka iza Roberta Levandosvkog biće Kingsli Koman, umesto Filipea Kutinja, Serž Gnabri i na kraju Tomas Miler na sredini. 

To samo znači će Flik prvaka Srbije napasti sa najbržim krilima koje ima na raspolaganju.

Foto: Republika.rs

Jedinu koncepciju startnih jedanaest mogao bi da pokvari Tijago Alkantara, ukoliko se oporavi potpuno od povrede zgloba, jer trener prvaka Nemačke ne želi da rizikuje da ga izgubi za naredne utakmice.

Klupa bi, prema najavama, izgledala ovako: Ulrajh, Mai, Kutinjo, Perišić, Alkantara i Toliso

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading