OSTROG ČUVA FEJSINA LEĐA: Fascinantna tetovaža srpskog fudbalera!

Autor:

Sport

26.11.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na leđima vera, na grudima karijera! Srpski fudbaler Ljubomir Fejsa (31) život je podredio fudbalu, porodici i veri, pa ne čudi da je sve to utkao u fascinantne tetovaže na svom telu. Naime, defanzivni vezista Benfike pre nekoliko dana završio je tetovažu sa simbolima pravoslavlja i srpskim svetinjama, a dominira manastir Ostrog.

Ljubomir Fejsa, levo

- Manastiri, odnosno gornji deo leđa, zarastao je, dok je deo donjeg dela svež, a deo se ljušti. Isusa smo radili ranije, ali smo uspeli da ga uklopimo u celu priču - poručio je na Instagramu autor tetovaža Marko Jovičić, kojem je trebalo oko 14 dana da u Lisabonu napravi pravo remek-delo na Fejsinim leđima.

Tu je i molitva "Isuse Hriste, sine božji, pomiluj me". Fudbaler je na ramenima i vratu upisao datume koji mu najviše znače poput datuma rođenja, ali i venčanja i krštenja svoje dece Matea i Petre. Međutim, raskošne tetovaže na leđima su samo nastavak ranijih radova koje je fudbaler uradio na grudima, poručio je Ljubomir pre nešto više godinu dana.

RepublikaFoto: printscreen

- Krenuo sam od leve strane, na kojoj se nalazi orao, simbol kluba za koji igram, i predstavlja nešto posebno za mene. Na desnoj se nalazi lav jer sam rođen u avgustu i u horoskopu sam Lav. Osvojio sam deset ligaških titula u karijeri i to sam obeležio zvezdicama, ali naravno da imam mesta za još. Jednog dana istetoviraću i sina jer ništa ne može da se poredi sa očinstvom. Tu je i nekoliko reči koje su mi veoma važne: "Moji ožiljci pričaju priču. Oni su podsetnik kada je život pokušao da me slomi, ali nije uspeo. Ja sam ratnik, a ne preživeli".

RepublikaFoto: printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading