Murinjo: Šta će nam Ibrahimović kad imamo najboljeg napadača u Engleskoj!

Autor:

Sport

25.11.2019

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle mnogo nagađanja o dolasku Zlatana Ibrahimovića u Totenhem, oglasio se i novi menadžer "pevaca" Žoze Murinjo. Portugalac je za Ibrahimovića rekao da je odličan napadač, ali...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Švedski fudbaler je sarađivao sa Murinjom u Interu i Mančester junajtedu, a nakon isteka ugovora sa Los Anđeles Galaksijem Ibrahimović bira novu sredinu.

- Sa Ibrahimovićem sam veoma povezan, to je tačno. On je sjajan igrač, dobra osoba, ali rekao bih da nema šanse da dođe u Totenhem. Mi imamo najboljeg napadača u Engleskoj. Ne bi imalo smisla da dovedemo Ibrahimovića, kada imamo Harija Kejna- objasnio je "Specijalni".

Murinjo je na klupi Spursa debitova pobedom, pošto je slavio protiv Vest Hema rezultatom 3:2.

Murinjo je govorio i o očekivanjima pred meč grupne faze Lige šampiona protiv Olimpijakosa.

- Sa ovim momcima ne brinem ni o jednom meču Lige šampiona. Moramo da prođemo dalje i na to smo fokusirani. Kada prođemo u četvrtfinale, počeću da mislim da možemo da osvojimo LŠ. U ovom trenutku smo veoma daleko od toga i moramo da prođemo grupnufazu. Dajte mi vremena da radim, da prenesem svoje ideje ovim momcima i bez straha ću ići sa njima na sve mečeve širom Evrope i Engleske i igraćemo dobar fudbal- objasnio je portugalski stručnjak.

Meč između Spursa i Olimpijakosa na programu je u utorak od 21 čas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading