Gorecka bez pardona: Došli smo da ugasimo atmosferu na "Marakani"!

Autor:

Sport

25.11.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Bajerna Leon Gorecka kaže da je ekipa iz Minhena jako motivisana da pobedi Crvenu zvezdu u Beogradu i potvrdi prvo mesto B grupe Lige šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Leon Gorecka

Gorecka je dodao da je podatak da nijedan nemački tim nije prošao u osminu finala sa svih šest pobeda razlog više za trijumf.

- Hoćemo da nastavimo sa pobedama i da overimo prvo mesto. Zato smo posebno motivisani- rekao je Gorecka na konferenciji za novinare u Beogradu.

Reprezentativac Nemačke sa nestrpljenjem čeka da istrči na teren stadiona "Rajko Mitić" zbog ambijenta.

- Očekujem emotivnu atmosferu, navijači su poznati po tome. Radujemo se, lično volim kad su takva dešavanja na tribinama. Naš zadatak biće da "ugasimo" atmosferu na terenu- rekao je fudbaler Bajerna.

Za novog trenera Hansa Flika kaže da je napravio razliku u defanzivnom delu.

- Itekako smo primetili veliku razliku. Trener Flik nam je objasnio šta traži, fokus je bio na defanzivi. Bajern je u prošloj sezoni primio previše golova- naveo je on, pre nego što je iz Zvezde izdvojio bivšeg reprezentativca Nemačke Marka Marina.

- Marin je naravno svima poznat u Nemačkoj. Imaju dva krila sa punim potencialom, jako su brza. Zvezda će biti jako motivisana i tražiće bodove kako bi nastavila put u Evropi- rekao je Gorecka.

Utakmica između Crvene zvezde i Bajerna igra se ovog utorka od 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading