Roma se vratila na pobednički kolosek, Lacio do pobede u 91. minutu!

Autor:

Sport

24.11.2019

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rome su se vratili na pobednički put trijumfom nad Brešom 3:0 u 13. kolu Serije A. I drugi rimski tim je slavio, ali uz mnogo više poteškoća – Lacio je pogotkom Kaiseda u 91. minutu pobedio na gostovanju Sasuolu 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Lacija

Roma je bila ubedljiva na domaćem terenu i prebolela neočekivani poraz od Parme iz prethodnog kola. Gosti su se držali u prvom poluvremenu, ali "vučica" u 49. minutu dolazi do vođstva, kada je Kris Smoling glavom postigao gol posle centaršuta Pelegrinija iz kornera. Samo osam minuta kasnije Smoling se našao u ulozi asistenta, a prednost Rome sjajnim udarcem duplirao je Đanluka Manćini.

U 66. minutu sve dileme u vezi sa pobednikom bile su rešene – prethodno je poništen pogodak Zaniola, ali to nije bio slučaj sa golom Edina Džeka, koji se našao na pravom mestu posle odbitka.

"Nebeskoplavi" su stigli do pobede u samom finišu meča, Kaisedo se okrenuo, šutnuo precizno po zemlji sa 13-14 metara za veliko slavlje fudbalera Lacija.

Prethodno je Lacio poveo golom Imobilea u 34. minutu posle loše reakcije golmana Konsiljija, da bi izjednačenje domaćima doneo Kaputo u 45. minutu posle kornera. Sergej Milinković Savić odigrao je ceo meč za Lacio, a na drugoj strani je Filip Đuričić zamenjen u 69. minutu.

Lacio je treći na tabeli sa 27 bodova, dva boda više od Rome, Breša je poslednja sa sedam bodova, a Sasuolo 14. sa 13 bodova.


Duel Verone i Fiorentine odlučen je u 66. minutu, kada je Samuel di Karmine plasirao loptu u donji levi ugao na dodavanje Faraonija. Ceo meč za pobednički tim odigrao je Darko Lazović, baš kao i Nikola Milenković i Dušan Vlahović za Fiorentinu – mladi napadač nije iskoristio dobru šansu u 34. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading